Νέα / Ανακοινώσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ & Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΛΑΝΤΙΚΑΥΚΑΖ(ΝΟΤΙΑ ΡΩΣΙΑ)

Το διάστημα από 17 έως 20 Ιουνίου τ.ε. στην πόλη Βλαντικαυκάζ της Δημοκρατίας της Βόρειας Οσετίας-Αλάνια (νότια Ρωσία) για δεύτερη φορά (το 2019 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά) διοργανώνονται «Ημέρες Ελληνικού Πολιτισμού» στην Δημοκρατία της Βόρειας Οσετίας-Αλάνια, με αφορμή το Αφιερωματικό Έτος Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας.
Μεταξύ άλλων εκδηλώσεων στις 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Επιχειρηματικό Οικονομικό Φόρουμ «Ελλάδα-Κύπρος-Οσετία», το οποίο θα περιλαμβάνει έκθεση-παρουσίαση προϊόντων και Β2Β συναντήσεις ελληνικών και τοπικών επιχειρήσεων.
Ο διοργανωτής των εκδηλώσεων ο τοπικός Σύλλογος Ελλήνων «Προμηθέας» προσκαλεί τις ελληνικές επιχειρήσεις, οργανώσεις και εταιρείες που απασχολούνται στον τομέα των κατασκευών, της παραγωγής δομικών υλικών και άλλων εμπορευμάτων, αγροπαραγωγούς, εκπροσώπους ελαφριάς βιομηχανίας και κατασκευαστές σουβενίρ, καθώς επίσης και επιχειρήσεις παραγωγής ποτών και αναψυκτικών (ούζο, κρασί, χυμοί κ.α.) και τουριστικές εταιρείες να συμμετάσχουν στις εργασίες του.
Η Ρωσική πλευρά αναλαμβάνει:
1. Μετακινήσεις από/προς αεροδρόμια του Βλαντικαυκάζ και Μινεράλνιε Βόντι
2. Διαμονή στο ξενοδοχείο (3 ημέρες)
3. Διατροφή (τρεις φορές την ημέρα, 3 ημέρες)
4. Μετακινήσεις (3 ημέρες)
5. Μεταφραστές (3 ημέρες)
Παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο παρακάτω σύνδεσμο (LINK):
https://forms.gle/gCfEi3BjZNqfrQEWA
το αργότερο μέχρι 24-5-2021 (ημέρα Δευτέρα ) αλλά και στο mail tτης πρεσβείας μας που θα βρείτε στα επισυναπτόμενα έγγραφα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
http://www.larissa-chamber.gr/…/Programma_Vladikavkaz.pdf
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
http://www.larissa-chamber.gr/…/Plirofories_Forum.pdf

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+