Νέα / Ανακοινώσεις

1ο Δωρεάν Μάθημα Οικονομίας , εισαγωγή στον Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το 1ο Δωρεάν Μάθημα Οικονομίας , εισαγωγή στον ” Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό” του 1ου Κύκλου, από την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας και το Επιμελητήριο Λάρισας για τις Γυναίκες Επιχειρηματίες , αλλά και Γυναίκες που σκέφτονται να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση.
 
Το έργο ” Μαθήματα Οικονομίας” υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund Greece , με φορέα υλοποίησης το Women On Top και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου γνωστού ως EEA Grants Greece.
 
Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και στην ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών καί στην ανάδειξη του ρόλου της, στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον Οργανισμό Women On Top για την εκπαίδευση των εισηγητριών μας και την υποστήριξη στην οργάνωση των Μαθημάτων και την συνιδρύτρια του Οργανισμού κα Pinelopi Theodorakakou για την παρουσία της, στην έναρξη των μαθημάτων και τον χαιρετισμό της.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κα Olga Tsiourva, Περιφερειακή Διευθύντρια ΟΑΕΔ – Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Θεσσαλίας και την Δικηγόρο Eleni Matraki, Life, Wellness & Business Coach ,οι οποίες με χαρά και ανιδιοτελως, δέχθηκαν να εισηγηθούν μαζί με την Γενική Γραμματέα του Επιμελητηρίου μας, την κα Καλλιόπη Τζήκα, τον ” Χρηματοοικονομικό Αλφαβητισμό” συμβάλλοντας έτσι, στην προσπάθεια να γίνουν οι οικογένειες, οι επιχειρήσεις, οι οργανισμοί και η Κοινωνία μας, πιο ισότιμες και ουσιαστικά συμπεριληπτικες!!!
 
Επίσης ευχαριστούμε θερμά, όλες τις συμμετέχουσες εκπαιδευόμενες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί τους, για το δεύτερο μάθημα, την Πέμπτη 8-4-2021.
Εισαγωγή στον "Χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό"Εισαγωγή στον "Χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό"Εισαγωγή στον "Χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό"Εισαγωγή στον "Χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό"Εισαγωγή στον "Χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό"
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+