Εκθέσεις

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λάρισας με επιδότηση στα μέλη του, στο 4o GREEK FOOD SHOW για τον κλάδο Τροφίμων & Ποτών, στην Πολωνία, 7-8 Δεκεμβρίου 2019

Σε συνέχεια της 3ης μεγάλης επιτυχημένης έκθεσης για τα ελληνικά προϊόντα GREEK FOOD SHOW τον περασμένο Δεκέμβριο και των επιτυχημένων διοργανώσεων επιχειρηματικών συναντήσεων το Επμελητήριο Λάρισας ανακοινώνει τη διοργάνωση του 4ου GREEK FOOD SHOW στις 7-8 Δεκεμβρίου 2019 παράλληλα με την διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β στις 6 Δεκεμβρίου 2019.

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ GREEK FOOD SHOW 2018:

Διαβάστε εδώ αναλυτικά πληροφορίες με την αποτίμηση της GREEK FOOD SHOW 2018, με όλες τις εκδηλώσεις και προγράμματα που υλοποιήθηκαν για τους επαγγελματίες. Αποτίμηση.

Στόχος της διοργάνωσης:

Αναγνωρισιμότητα των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής γαστρονομίας
Ανάδειξη και προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην αγορά της Πολωνίας
Διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας με την αγορά της Πολωνίας
Πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναντήσεων με τις κατάλληλες Πολωνικές επιχειρήσεις με σκοπό την έναρξη συνεργασίας αλλά και την διατήρηση και διεύρυνση σχέσεων για τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες
Ενημέρωση για τις συνθήκες αγοράς και τις καταναλωτικές προτιμήσεις
Η δημιουργία «Βιωματικής» εμπειρίας για τους επισκέπτες της έκθεσης μέσα από σεμινάρια, γευσιγνωσίες, διαγωνισμούς και άλλες προωθητικές ενέργειες.

Τα Ελληνικά προϊόντα με προοπτικές ανάπτυξης εξαγωγών στην Πολωνία:
Προϊόντα ΠΟΠ – ΠΓΕ, Βιολογικά προϊόντα, Νωπά οπωροκηπευτικά, Φιλέτα ψαριών και άλλα ιχθηρά, Κρασί,Τυριά, Specialty foods, Έτοιμα γεύματα.

Ημέρα Επαγγελματιών: 6 Δεκεμβρίου 2019 (χώρος προς ανακοίνωση)

Ημέρες Κοινού: 7-8 Δεκεμβρίου 2019

Ώρες Έκθεσης:

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019: 10:00 – 18:00

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019: 10:00 – 17:00

Καλούνται όλες οι επιχειρήσεις μέλη μας που θέλουν να συμμετάσχουν, με επιδότηση του Επιμελητηρίου Λάρισας, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο 2410 255 388 ή με mail στο info@larissa-chamber.gr.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+