Νέα / Ανακοινώσεις

7η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ PATRAS IQ (8, 9 και 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021)

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι η 7η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras Innovation Quest (Patras IQ) θα διεξαχθεί με Phygital τρόπο στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου 2021.Η «Οργανωτική Επιτροπή Patras IQ», συνεχίζοντας με καινοτόμο τρόπο την δραστηριότητα της, αποφάσισε την διεξαγωγή της με τον παραπάνω τρόπο, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και μέσα που θα επιτρέψουν, να συμμετέχουμε όλοι ,σε ένα ψηφιακό «τόπο» συζήτησης ,διασύνδεσης ,προβολής και συνεργασίας.

Στόχος μας είναι μία αναβαθμισμένη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση που θα εξυπηρετήσει εκθέτες και συμμετέχοντες ,ενώ παράλληλα θα διεγείρει το ενδιαφέρον του κοινού μέσα από την παρουσίαση καινοτόμων ιδεών και προϊόντων, την δημιουργία νέων ξεπερνώντας τις προσδοκίες του.

Το επιμελητήριο Αχαΐας που συμμετέχουμε στην έκθεση, ως συνδιοργανωτής από το 2012, αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που η 7η έκθεση PATRAS IQ θα γίνει με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και καλούμε τα μέλη μας, να στηρίξουν την πρωτοβουλία με τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους.

Ενημερώνουμε δε πως υλοποιούμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα διεθνοποίησης του θεσμού, με χώρες της Μεσογείου, που ήδη έχει σημαντικά αποτελέσματα.
Η 7η έκθεση PATRAS IQ φιλοδοξεί να είναι η πρώτη virtual έκθεση καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας με παράλληλη digital επικοινωνία, που απαντά στις αυξημένες ανάγκες της νέας ψηφιακής πραγματικότητας έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα. Ξεπερνώντας τους περιορισμούς που έχει επιφέρει ο Covid-19 ,oι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με ένα διευρυμένο κοινό μέσα από μια ψηφιακή εμπειρία που μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε, κάθε στιγμή, ξεπερνώντας τυχόν όρια που πιθανόν θέτει η δια ζώσης συμμετοχή.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις μέσω web και να επικοινωνήσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από μια μοναδική διαδραστική εμπειρία. Το στήσιμο του περιπτέρου, ο τρόπος έκθεσης και η παρουσίαση των ώριμων και καινοτόμων επιστημονικών ιδεών θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας και το Γραφείο Μηχανοργάνωσης της ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών το οποίο θα έρθει σε επαφή μαζί σας για τις οργανωτικές λεπτομέρειες. Στο παράρτημα Ι που ακολουθεί παρουσιάζονται οι τρεις (3) τύποι ψηφιακών περιπτέρων που θα φιλοξενηθούν στην έκθεση.

Παράλληλα με την ψηφιακή έκθεση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης live streaming ομιλιών από σημαντικούς εκπροσώπους του επιστημονικού και επιχειρηματικού χώρου ,της Πολιτείας και χρηματοοικονομικών και επενδυτικών οργανισμών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εντός των επόμενων 15 ημερών θα σας αποσταλούν περισσότερες πληροφορίες για την δήλωση και τους όρους συμμετοχής σας.
Με χαρά αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην Phygital 7η Patras IQ 2021.
Πληροφορίες:

http://www.larissa-chamber.gr/…/2021/Plirofories.pdf

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+