Νέα / Ανακοινώσεις

ΑΝΑΒΟΛΗ 1ου ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ 1ου ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ, 4/3/2020

Η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τη απόφαση του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης του 1ου τριημέρου γυναικείας επιχειρηματικότητας στη Λάρισα(134-15./3/2020).

Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στο τριήμερο (συνέδριο και έκθεση τοπικών προϊόντων) αλλά και των οικογενειών τους.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, το Επιμελητήριο Λάρισας αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του για το μήνα Μαϊο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να διασφαλίσουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή διοργάνωση του τριημέρου.

Για τις ακριβείς νέες ημερομηνίες θα ενημερωθείτε στο εγγύς μέλλον.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+