Δελτία τύπου

Δελτίο Τύπου

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 8-7-2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας, του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Γάτσα Νίκου και του Προέδρου της ΑΕΝΟΛ, Φουρκιωτη Ελευθέριου, η οποία είχε ως κύριο θέμα την βέλτιστη αξιοποίηση του Ολύμπου αλλά και γενικότερα του τουριστικού προϊόντος του Νομού. Τη Διοίκηση εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Παπαλέξης Δημήτρης , η Γ. Γραμματέας κα Τζήκα Καλλιόπη και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Οικονόμου Δημήτρης.

Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος κ. Γιαννακόπουλος έθεσε επίσης το θέμα της συνέργειας του Επιμελητηρίου με τον Δήμο για τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων . Στο τραπέζι τέθηκε και το ενδεχόμενο μείωσης των δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις τής Ελασσόνας που έχουν πληγεί από τον COVID-19.

Τέλος , η Γενική Γραμματέας πρότεινε τη συνεργασία του Επιμελητηρίου με τον Δήμο Ελασσόνας για την διοργάνωση του 1ου Τριήμερου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Λάρισα τον Μάρτιο του 2021 όπως επίσης και τη διοργάνωση ημερίδων – εκδηλώσεων με το Επιμελητήριο και τίς Γυναίκες Επιχειρηματίες της Ελασσόνας.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+