Ημερίδες / Εκδηλώσεις

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου σας προσκαλεί στην διαδικτυακή εκδήλωση DeTalks: Creative and Inclusive non-verbal Education που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:30-19:30.
Στο δίωρο πρόγραμμα της εκδήλωσης, που εντάσσεται στο πλαίσιο του “Λάρισα- Πόλη που Μαθαίνει”, θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε και να εξοικειωθούμε με δημιουργικά και εκπαιδευτικά εργαλεία, παιχνίδια και πρακτικές μη γλωσσικής επικοινωνίας, εμπνευσμένα από τις παραστατικές και τις εικαστικές τέχνες, που δημιουργήθηκαν για να υποστηρίξουν τη γλωσσική εκπαίδευση νέων προσφύγων, μεταναστών και αιτούντων άσυλο.

Θα προβληθεί επίσης επεξηγηματικό οπτικοακουστικό υλικό και θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για τη διάθεση του οδηγού που περιλαμβάνει όλες τα εργαλεία και τις πρακτικές του DeTalks και διατίθεται σε 8 γλώσσες.] Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom meetings.
Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης παρακαλούμε κάντε την προεγγραφή σας εδώ (https://forms.gle/4mZ688iyVw5nR9y57) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.

Σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για το έργο DeTalks συνεργάστηκαν 8 Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί και πολιτιστικοί οργανισμοί μέλη του διεθνούς δικτύου RΟΟTS&ROUTES International: Centro di Creazione e Cultura (Ιταλία), Les Têtes de l’ Art (Γαλλία), ROOTS&ROUTES Cologne (Γερμανία), Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (Ελλάδα), Subjective Values Foundation (Ουγγαρία), Stichting ROOTS &ROUTES και House of Knowledge (Ολλανδία), υπό το συντονισμό του Folkuniversitet (Σουηδία), πρωτοπόρου οργανισμού στη γλωσσική εκπαίδευση προσφύγων και μεταναστών στη χώρα.

Το έργο Detalks συγχρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Erasmus+ της ΕΕ.
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+