Νέα / Ανακοινώσεις

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑΥΛΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Αγαπητά μας Μέλη

 

Σε συνέχεια της προσπάθειας μας για συνεχή ενημέρωσή σας από την ομάδα ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, σας προωθούμε μήνυμα από τον σύμβουλο της ΕΝΩΣΗΣ κ. Γιάννη Λεντζάκη και την εταιρεία Quix Global:

 

Όλες οι επιχειρήσεις και ειδικότερα οι παραγωγοί οπωροκηπευτικών και άλλων τροφίμων που έκαναν εξαγωγές προς τρίτες χώρες αεροπορικώς πριν την περίοδο κρίσης του κορωναϊού, μπορούν και τώρα να εξάγουν τα είδη τους ναυλώνοντας εμπορευματικά αεροσκάφη η μέρος αυτών – καθώς έχουν ακυρωθεί όλες οι επιβατικές πτήσεις, μέσω των συμβούλων της Ένωσης.

 

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να συνεχίσουν την εμπορική τους δραστηριότητα και να ενημερώσουν τους πελάτες τους για την εν λόγω εναλλακτική, έτσι ώστε να διατηρηθεί η αξία του προϊόντος τους και να αποφευχθούν μαζικές καταστροφές προϊόντων, λόγω μη διάθεσης.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εν λόγω λύση, προτείνεται σε εταιρίες με εξαγωγές άνω των 50 τόνων κατ’ελάχιστο, καθώς το κόστος της μεταφοράς, θα είναι κατά 3-4 φορές υψηλότερο από πριν.

 

Παρόμοιες κινήσεις γίνονται από άλλα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρατηρείται άνοδο εμπορευματικών πτήσεων κατά 500% αυτές τις μέρες με εξαγόμενα είδη κυρίως λαχανικά και φρούτα προς τρίτες χώρες ..Ασία, Μέση Ανατολή κλπ…

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του συνδέσμου μας κα. Κομνηνού Ευαγγελία στο τηλέφωνο 210-3469606 ή αποστολή στο mail info@cold.org.gr.

 

Η Ένωση θα διαθέτει με αμεσότητα και εγκυρότητα το σύνολο των οδηγιών και των διευκρινήσεων που θα δίνονται.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+