Νέα / Ανακοινώσεις

Εγχειρίδιο εκπαίδευσης από το ΚΕΘΙ για την Προώθηση Πρωτοβουλιών Ισότητας των Φύλων σε Επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας, συμμετέχουν στο πρόγραμμα SHARE που υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων με εταίρους το ΚΕΘΙ και το Women On Top.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην προώθηση της εξισορρόπησης της εργασιακής και οικογενειακής ζωής στις επιχειρήσεις και στην καλύτερη κατανομή των υποχρεώσεων φροντίδας μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Στο πλαίσιο του έργου θα απονεμηθεί Σήμα Ισότητας στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, μετά τη συμμετοχή στελεχών τους σε σεμινάρια και την αξιολόγηση των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούν για την προώθηση της ισότητας.

Για την υποστήριξη των εκπαιδευτριών του Women On Top, που θα αναλάβουν τα σεμινάρια αυτά, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας ανέπτυξε ένα εγχειρίδιο το οποίο είναι διαθέσιμο και μέσω της ιστοσελίδας του.

Ξεφυλλίστε το, πατώντας εδώ https://bit.ly/3nxI5iU

Μην ξεχνάτε ότι, ως επιχείρηση, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο SHARE για να διεκδικήσετε το Σήμα Ισότητας του προγράμματος, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα του έργου https://share.isotita.gr/ και στην ιστοσελίδα

https://www.kethi.gr/…/egheiridio-ekpaideysis-gia-tin…

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+