Σεμινάρια

Ανάπτυξη της Κριτικής Σκέψης στην Εκπαίδευση Με χρήση της Εκπαίδευσης από Απόσταση

Ανάπτυξη της Κριτικής Σκέψης στην Εκπαίδευση Με χρήση της Εκπαίδευσης από Απόσταση
Υποβολή αιτήσεων παρακολούθησης ενός ΔΩΡΕΑΝ Πρωτοποριακού Επιμορφωτικού Προγράμματος 200 ωρών του Πανεπιστημίου των Πολιτών του Δήμου της Λάρισας, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων, του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας και της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.
Σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο των Πολιτών του Δήμου της Λάρισας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (ΠΕΚΕΣ), και την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών τους δράσεων προς τους πολίτες της Λάρισας, απευθύνουν πρόσκληση υποβολής αιτήσεων παρακολούθησης του παρακάτω εξ ολοκλήρου από απόσταση πρωτοποριακού επιμορφωτικού προγράμματος, με τίτλο: «Ανάπτυξη της Κριτικής Σκέψης στην Εκπαίδευση Με χρήση της Εκπαίδευσης από Απόσταση».
Αίτηση παρακολούθησης του προαναφερόμενου επιμορφωτικού προγράμματος έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν:
• Οι εκπαιδευτές Νηπιαγωγείου, Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,
• Οι Εκπαιδευτές όλων των φορέων διά βίου μάθησης (ΣΔΕ, ΙΕΚ, Σχολές Γονέων,
ΚΕΔΙΒΙΜ, κ.λπ.),
• Οι Διδάσκοντες σε φροντιστήρια και κέντρα εκμάθησης γλωσσών, &
• Οι Εμψυχωτές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης.
Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα, συμπληρώστε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου των Πολιτών Λάρισας & στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/vJJmUKbuZFiTyRQLA
Ενημέρωση επιλεγέντων: Μετά τις 05/12/2020, (μέσω e-mail)
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
❖ Η συμμετοχή των επιμορφωνόμενων στο πρόγραμμα ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, και οι θέσεις είναι περιορισμένες (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
❖ Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να μπορούν με άνεση να γράφουν κείμενα σε Word και να μπορούν να στέλνουν και λαμβάνουν e-mail.
Οργάνωση του Προγράμματος:
Για περισσότερες πληροφορίες:learning-city@larissa-dimos.gr & στο τηλ. 2410680249
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+