Νέα / Ανακοινώσεις

Ενδιαφέρον για εισαγωγή ελληνικών προϊόντων – Fresh Farms – Σικάγο

Στα πλαίσια πρωτοβουλίας του Γραφείου ΟΕΥ Σικάγο για τη διερεύνηση της τρέχουσας εμπορικής πραγματικότητας σε σχέση με τα εξαγόμενα προς τις ΗΠΑ ελληνικά προϊόντα ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημήτρης Πετρόπουλος, Σύμβουλος ΟΕΥ, συνοδευόμενος από την Ζαφειρένια Προεστάκη, Γραμματέα ΟΕΥ επισκέφθηκαν τα γραφεία της αλυσίδας σούπερμάρκετ Fresh Farms (https://www.freshfarms.com/) και συνάντησαν τους κύριους συνεργάτες του ιδιοκτήτη της, κ. Svigos.
Η εταιρεία Fresh Farms εισάγει προϊόντα και μέσω δικού της εισαγωγικού οίκου ενώ δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων με 4 υπερμάρκετ στην ευρύτερη περιοχή του Σικάγο.
Από την επαφή αυτή προέκυψε ότι η Fresh Farms ενδιαφέρεται για εισαγωγή:
1.έτοιμων γευμάτων (σε κατεψυγμένη μορφή που μπορούν να καταναλωθούν άμεσα),
2. ψαρικών σε παστό, καπνιστό ή μαριναρισμένο,
3. οποιουδήποτε άλλου καινοτόμου διατροφικού προϊόντος έχει επιτυχία στην Ελλάδα και θα μπορούσε να δοκιμασθεί στην αμερικανική αγορά.
Τονίζεται η σημασία της ποιοτικής συσκευασίας με μετάφραση των βασικών σημείων και τυχόν οδηγιών μαγειρέματος ή προτάσεων σερβιρίσματος στην αγγλική γλώσσα.
Παρακαλούμε για τη κατά βούλησή σας διακίνηση του παρόντος, ώστε να πληροφορηθούν τυχόν παραγωγοί και εξαγωγείς.
Σε περίπτωση ύπαρξης ενδιαφέροντος για πληροφορίες ή συνεργασία, παρακαλούμε για απ’ ευθείας επικοινωνία με την υπεύθυνη της Fresh Farms:
Vicky Vlachou (ομιλεί ελληνικά)
vicky@myfreshfarms.com
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+