Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Ενημερωτική Εκδήλωση – Β2Β meetings με Τσέχους κατασκευαστές ιατρικού εξοπλισμού

To Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ), διοργανώνουν την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 15:00 στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος), Ενημερωτική Εκδήλωση – Β2Β meetings με Τσέχους κατασκευαστές ιατρικού εξοπλισμού.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση της ελληνικής αγοράς στον συγκεκριμένο κλάδο από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) και της τσεχικής παραγωγής ιατρικού εξοπλισμού από τον Τσεχικό Σύνδεσμο Κατασκευαστών και Προμηθευτών Ιατρικών Συσκευών. Για τη διευκόλυνσή σας παραθέτουμε προσχέδιο προγράμματος εδώ.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να έχετε επαφές με τους Τσέχους επιχειρηματίες (επισυνάπτεται αναλυτικά η λίστα εδώ), παρακαλούμε όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής έως την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στα Τηλ: 210 3382342, 210 3382466 – Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.

*Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+