Νέα / Ανακοινώσεις

Envolve – Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα

Με τον διαγωνισμό βράβευσής του να έχει ήδη ξεκινήσει για το 2018 το Envolve ξεκινά ένα πενθήμερο ταξίδι σε 13 πόλεις με σκοπό να έρθει σε επαφή με την επιχειρηματική κοινότητα της Ελλάδας.

Λάρισα 20 Απριλίου 2018 – Το ελληνικό τμήμα του Envolve, (www.EnvolveGlobal.org) του νέου οργανισμού υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra (www.libra.com) διοργανώνει ένα πενθήμερο ταξίδι με τίτλο «Επόμενος Σταθμός: Επιχειρηματικότητα» και επισκέπτεται ελληνικές πόλεις στις οποίες υπάρχει ενεργό και αναπτυσσόμενο οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Με την κατάθεση των αιτήσεων για το Envolve Award Greece 2018 να έχει ήδη ξεκινήσει το Envolve αναζητά άτομα που έχουν νέες επιχειρηματικές ιδέες ή ενδιαφέρονται να εξελίξουν την επιχείρησή τους. Αυτές οι επιχειρήσεις ενδέχεται είτε να πληρούν τις προϋποθέσεις για κάποιο βραβείο είτε να μπορούν να επωφεληθούν από την παροχή επιχειρηματικής εκπαίδευσης και πόρων.

Η Ελληνική ομάδα του Envolve θα επισκεφθεί και την πόλη της Λάρισας την Τρίτη 24 Απριλίου ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: www.facebook.com/pg/EnvolveGR/events/

Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+