Νέα / Ανακοινώσεις

Επίσκεψη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Επίσκεψη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στο Επιμελητήριο Λάρισας.
Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες ο Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κο Αλέξης Τσίπρας στο Επιμελητήριο Λάρισας.
Ο κος Τσίπρας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κο Γιαννακόπουλο Σωτήρη. Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι βουλευτές του Νομού κος Κόκκαλης Βασίλειος και η κα Βαγενά Άννα καθώς και ο πρόεδρος του ΣΥ.Κ.Α.Ε.Λ. κος Σακελλάρης Αλέξανδρος.
Από την πλευρά του ο κος Τσίπρας τόνισε την ασφικτική κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας καθώς ενημέρωσε για τις δράσεις ενίσχυσης της αγοράς που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Επίσης εξήρε τον ρόλο των επιμελητηρίων και τόνισε την στήριξη του στον επιμελητηριακό θεσμό.
Από πλευράς κου Γιαννακόπουλου παρουσιάστηκε η δραματική κατάσταση που βιώνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Π.Ε. Λάρισας, παρέδωσε υπόμνημα και ανέλυσε τα μέτρα που προτείνει το Επιμελητήριο Λάρισας βασισμένα σε τρεις άξονες:
1ος Άξονας: Μείωση λειτουργικού κόστους επιχειρήσεων για την βιωσιμότητα τους
2ος Άξονας: Μέτρα ανακούφισης από τις επιπτώσεις της Πανδημίας καθώς και για τις επιχειρήσεις που πλήγηκαν από τον Ιανό.
3ος Άξονας: Μέτρα για την άμεση ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας.
Ο κος Σακελλάρης παρουσίασε την ασφυκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην εστίαση καθώς και τον εμφανή πλέον κίνδυνο για κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων του κλάδου καθώς και την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας. Επίσης παρουσίασε τα ειδικά μέτρα που προτείνουν οι επαγγελματίες του κλάδου. episkepsi-tsipra-sto-epimelitirio-larisas-1episkepsi-tsipra-sto-epimelitirio-larisas-4episkepsi-tsipra-sto-epimelitirio-larisas-3episkepsi-tsipra-sto-epimelitirio-larisas-2
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+