Εκθέσεις

FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2018

Η Έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2018» η μεγαλύτερη και μοναδική στο είδος της έκθεση στην Κύπρο, αποτελεί ετήσιο γεγονός η οποία διοργανώνεται από την My Ideal Credere.

Η έκθεση αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο, μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων και ποτών να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συναλλαγούν.

Η επικείμενη έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2018» θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους εμπλεκόμενους στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους επαγγελματίες στους τομείς της τροφοδοσίας, διανομής, εισαγωγής και πωλήσεων.

Η Κύπρος ευρισκόμενη στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων της Ευρώπης, της Αφρικής και της Ασίας αποτελεί το επίκεντρο όλων των χωρών της περιοχής. Στόχος της FoodPanorama Expo 2018, είναι να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από Κύπριους επαγγελματίες καθώς και ξένους αγοραστές που θα προέρχονται από αγορές- στόχους από όλο τον κόσμο.

Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις επιχειρήσεις τους και στο ευρύ κοινό λόγω του ότι η έκθεση θα είναι ανοικτή προς όλους.

Ενταγμένη στην FoodPanorama Expo θα είναι και η κορυφαία διεθνής έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων στην Κύπρο «Οινογεύσεις» η οποία είναι εξειδικευμένη έκθεση γύρω από το κρασί και αποστάγματα. Ένα ταξίδι γεμάτο με αρώματα και γεύσεις, μια εμπειρία μοναδική για τους επαγγελματίες αλλά και τους λάτρεις του είδους.

Η έκθεση «Οινογεύσεις» θα δώσει στους εκθέτες την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους από την λιανική, το χονδρεμπόριο, μαζική εστίαση, καφεστίαση και διανομής ποτών καθώς και με σημαντικούς αγοραστές από Κύπρο και εξωτερικό, οινόφιλους καταναλωτές και οινοχόοι από σημαντικές οινικές αγορές του εξωτερικού. Η έκθεση «Οινογεύσεις» θα επιβεβαιώσει ότι θα αποτελέσει ετήσιο ορόσημο για εκθέτες και επισκέπτες.

Οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν αποτελεσματικές συναντήσεις με πολλούς Κύπριους και ξένους αγοραστές και να θέσουν τα θεμέλια για μελλοντικές συνεργασίες, αλλά και να προβούν στο κλείσιμο απευθείας εμπορικών συναλλαγών.

FOOD & BEVERAGE HALAL EXPO ΚΥΠΡΟΥ 2018

Η Halal Expo είναι η πρώτη και μοναδική εμπορική έκθεση Τροφίμων και Ποτών Halal στην Κύπρο. Παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία για τους διεθνείς και τοπικούς επιχειρηματίες της βιομηχανίας Halal να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στις αγορές της Κύπρου και των διεθνών αγορών, καθώς και να βοηθήσουν τις επιχείρησης τους να αποκτήσουν περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Είτε έχετε μια μικρή είτε τεράστια επιχείρηση, νέα ή καθιερωμένη μάρκα, δημιουργείτε τα δικά σας προϊόντα Halal και θα σας δείξουμε το σωστό σημείο για να προσφέρετε τα προϊόντα σας.

Η στρατηγική της θέση μεταξύ Ευρώπης, Αφρικής και Ασίας, οι άριστες σχέσεις της με τις χώρες του Κόλπου και η ταχεία ανάπτυξη της ευρωπαϊκής βιομηχανίας Halal έχουν μετατρέψει την Κύπρο σε βασικό παράγοντα στις παγκόσμιες αγορές του Halal.

Το Halal είναι μια τεράστια αγορά με μια ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας Halal στην Ευρώπη, η οποία προσφέρει μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η έκθεση Halal Expo θα συγκεντρώσει προϊόντα υψηλής ποιότητας της βιομηχανίας Halal, ένα σημείο συνάντησης των αγοραστών Halal και των προμηθευτών μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Το Halal Expo 2018 όχι μόνο θα προωθήσει το εμπόριο μεταξύ του υπόλοιπου κόσμου και του Ισλαμικού κόσμου, αλλά και θα συνειδητοποιήσει τη ζωντανή ζωή και την ευρύτερη έννοια του Halal και την επέκτασή του στις βιομηχανίες εκτός από τα τρόφιμα και τα ποτά. Η έκθεση θα σας παρουσιάσει τα μακροοικονομικά και μικροοικονομικά βασικά στοιχεία της οικονομίας Halal.

Η Halal Expo Κύπρου είναι μια σημαντική εμπορική έκθεση για επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία Halal.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η «FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις» 2018 έχει απώτερο σκοπό την προσέλκυση τόσο των εμπορικών – επαγγελματιών επισκεπτών όσο και του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού, το οποίο θα στηριχθεί με ένα μεγάλο και δυναμικό πλάνο επικοινωνίας με στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική που θα περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση στα ΜΜΕ, με αποστολή emails, αποστολή έντυπων και ηλεκτρονικών προσκλήσεων στους εμπόρους και επαγγελματίες του κλάδου, προβολή και προώθηση της έκθεσης από online campaign (σε portal & social media, Google ads και Newsletters με τα νέα τις έκθεσης). Επίσης η έκθεση υλοποιεί ειδικό πρόγραμμα δημοσίων σχέσεων και γραφείο τύπου. Η επικοινωνιακή μας πολιτική επικεντρώνεται στους επαγγελματίες, εμπόρους, επενδυτές καθώς και στο ευρύ κοινό. Η προώθηση της έκθεσης θα γίνεται ταυτόχρονα τόσο στην Κύπρο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Όραμα μας είναι η «FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις» 2018 να αποτελέσει διεθνές σημείο αναφοράς και για αυτό θα χρησιμοποιηθούν όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος και έντυπο συμμετοχής καθώς και τους όρους και κανονισμούς μπορείτε να τα βρείτε όλα αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας www.foodpanoramaexpo.com

Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+