Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Greek Exports Awards 2020

Για 9η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τα Greek Exports Awards 2020!
Η διοργάνωση των Greek Exports Forum & Awards 2020 έχει διττό χαρακτήρα:
Αφενός να παρέχουν στους Έλληνες εξαγωγείς χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες προκειμένου να συνεχίσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία, και αφετέρου να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εξαγωγικές προσπάθειες στην τρέχουσα δυσχερή κοινωνικο-οικονομική συγκυρία.
Τα Greek Exports Forum &Awards 2020 θα διεξαχθούν την Παρασκευή 11.12.2020 ως LiveOn Hybrid Event και περιλαμβάνουν τις ακόλουθες ενότητες:
• Τη διοργάνωση του συνεδρίου Greek Exports Conference
• Την απονομή των βραβείων GreekExportsAwards
• Παρουσιάσεις επιλεγμένων αγορών από Υπαλλήλους Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων(ΕΝΔΥ ΟΕΥ)στους Έλληνες Εξαγωγείς
• Β2Β Συμβουλευτικές συναντήσεις Ελλήνων Εξαγωγέων με εκπροσώπους Διμερών Επιμελητηρίων
Πρόκειται για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια, και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τόσο τη φυσική παρουσία όσο και την τεχνολογία!
Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί ως LiveOn Hybrid Event. Αυτό σημαίνει ότι το σκέλος της παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο studio τηλεοπτικής παραγωγής, με πιστή εφαρμογή των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων. Όλοι οι προσκεκλημένοι, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, βραβευόμενοι, υποψήφιοι αλλά και απλό κοινό, από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου, συνδεδεμένοι στη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, στο link gefa.liveon.tech.
Οι νικητές των κορυφαίων βραβεύσεων SPECIAL EXPORTS AWARDS θα έχουν τη δυνατότητα, σε ζωντανή μετάδοση, να μιλήσουν για τη βράβευσή τους.
Το Ελληνοκινεζικό επιμελητήριο συνεχίζοντας την προώθηση του ελληνικού επιχειρείν και τις μακροχρόνιες συνεργασίες του δίνει το παρών και φέτος στα βραβεία θεσμό με την αιγίδα και τη συμμετοχή του.
Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να τις δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του event https://ethosevents.eu/…/greek-exports-forum-amp…/greek-export-forum
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+