Δελτία τύπου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Επιμελητηρίου Λάρισας

Παρουσία πλήθους εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου του νομού Λάρισας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Λάρισας, στον πολυχώρο «Θεσσαλία»

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Υφ. Αγρ. Ανάπτυξης κος Σκρέκας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κώστας Αγοραστός Βουλευτές του νομού, δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.

Στην ομιλία του ο προεδρος του Επιμελητηρίου κος Σωτήρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις δράσεις του φορέα και ζήτησε τη στήριξη της Κυβέρνησης στην επιχειρηματική κοινότητα .

Χαιρετισμούς απηύθηναν επίσης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Λαρισαίων Γιώργος Σούλτης, οι βουλευτές Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης, η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, ο Δήμαρχος Ελασόνας κος Νικόλαος Γάτσας, Ο δήμαρχος Φαρσάλων κος Ιορδάνης  Εσκίογλου και ο Δήμαρχος Τεμπών κος Γεώργιος Μανώλης.

Στην εκδήλωση, που συντόνιζε ο δημοσιογράφος Ανδρ. Γιουρμετάκης, μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασ. Πινακάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας Δημ. Δεληγιάννης, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Γ. Δοδοντσάκης, ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχ. Νταβέλης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας Μιχ. Μούσιος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαρ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας Ηλ. Κοτσιμπογεώργος, ο διοικητής της ΠΥ Λάρισας Ζήσ. Μπρούζας, εκπρόσωποι φορέων, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και επιχειρηματίες μέλη μας.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας αποφάσισε την καθιέρωση απονομής βραβείων Επιχειρηματικής Αριστείας σε κάθε ετήσια κοπή πίτας. Για το 2020  τιμήθηκαν από την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας οι  εταιρίες Cosmos Aluminium, Kronos, Exalco, ,Αφοι Παπαγιάννη τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη και τα MIKEL,για την πορεία τους και το αποτύπωμα που αφήνουν καθημερινά στην αγορά της χώρας.

κοπη πιτας

κοπη πιτας

κοπη πιτας

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+