ΕκθέσειςΝέα / Ανακοινώσεις

MARKET EXPO (Τρόφιμα και Ποτά)

Το Επιμελητήριο Λάρισας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχουν με περίπτερο στην MARKET EXPO (Τρόφιμα και Ποτά) η οποία θα διεξαχθεί από 5-7/10/2018 στην Αθήνα.

Η έκθεση Market Expo αποτελεί την πληρέστερη έκθεση τροφίμων και ποτών για την οργανωμένη και την μικρή λιανική, έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους στην Ελλάδα!

Την επισκέπτονται εκτός από τα χιλιάδες σημεία λιανικής και τους χονδρεμπόρους, δεκάδες αγοραστές μεγάλων ελληνικών αλυσίδων Super Market, ενώ την διοργάνωση του 2017 την επισκέφθηκαν και προμηθευτές ευρωπαϊκών Super Market προσδίδοντας της ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η έκθεση Market Expo με την 7η διοργάνωση της θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την οργανωμένη και μικρή λιανική και θα αναδείξει τα ιδανικά τρόφιμα και ποτά τόσο για την αγορά της λιανικής όσο και για την εστίαση.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των σημείων ως προς την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό τους.

Στην έκθεση παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες όπως

  • Τρόφιμα
  • Γαλακτοκομικά / Τυροκομικά
  • Παραδοσιακά Προϊόντα
  • Βιολογικά Προϊόντα
  • Ποτά – Αναψυκτικά
  • Ζαχαρώδη
  • Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs)
  • Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας
  • Συστήματα και λύσεις πληροφορικής
  • Εξοπλισμός

Με τις 6 διοργανώσεις της έχει κερδίζει την επίσκεψη των υπεύθυνων αγορών μεγάλων Super Market τόσο σε επίπεδο ελληνικών αλυσίδων αλλά και σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο αποδεικνύοντας έτσι την δυναμική και την διείσδυση της έκθεσης στην εν λόγω αγορά.

Την έκθεση επισκέπτονται Αλυσίδες Super Market, Mini Market, Χονδρέμποροι/Διανομείς, Πολυκαταστήματα, Παντοπωλεία, Κάβες, Βιολογικά -Οικολογικά Προϊόντα, Καταστήματα Delicatessen, Κυλικεία, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Cash & Carry, Προμηθευτικές Εταιρείες καθώς και προμηθευτές μεγάλων αλυσίδων Super Market της Ευρώπης που πραγματοποιούν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους συμμετέχοντες. Την διοργάνωση του 2017 την επισκέφθηκαν αγοραστές από συνολικά 10 χώρες ενώ στην έκθεση του 2018 η διοργανώτρια εταιρεία θα εστιάσει σε βάθος στην αγορά της Γερμανίας. Αξιοσημείωτο είναι ότι 1 στους 2 επισκέπτες της, την επιλέγουν ως την μοναδική πηγή πληροφόρησης χωρίς να επισκέπτονται άλλη έκθεση.

Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας, επιδοτούνται με τα 2/3 του κόστους συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής της εκάστοτε επιχείρησης, ανέρχεται στο 1/3 του συνολικού ποσού και είναι 48,33€ + 24% (ανά τετραγωνικό μέτρο).

Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+