Ημερίδες / Εκδηλώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ WEBCAST ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΕΔΕΓΕ

ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)

 

Ακαδημίας 6, 106 71 Αθήνα

 

212 2543187-0515

 

president@eedege.gr

 

www.eedege.gr

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση δωρεάν συμμετοχής σε διαδικτυακή παρουσίαση (webcast) που συνδιοργανώνει το ΕΕΔΕΓΕ με την EΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΕΥ), με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας και της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη μετά Covid-19 ελληνική πραγματικότητα».

 

Αγαπητά μέλη,

 

Το ΕΕΔΕΓΕ, λόγω της αυξημένης χρήσης του διαδικτύου εν μέσω της πανδημίας, αντιλαμβάνεται την ανάγκη των επιχειρήσεων για ενημέρωση σε θέματα Κυβερνοασφάλειας και συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

 

Προς το σκοπό αυτό, πραγματοποιεί μια δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση (webcast), σε συνεργασία με την ΕΥ, με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας και της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη μετά Covid-19 ελληνική πραγματικότητα».

 

Κατά τη διάρκεια του webcast θα προσεγγίσουμε:

 

1. προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα στις παραπάνω περιοχές, καθώς και

 

2. βέλτιστες πρακτικές και συμβουλές διαχείρισης των εν λόγω ζητημάτων

 

Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις τεθούν με σκοπό να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά σε αυτές τις νέες και απρόσμενες προκλήσεις.

 

Πληροφορίες για τη διαδικτυακή παρουσίαση (webcast):

 

ΠότεΤρίτη 26/5/2020ώρα 15:30-16:30 μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, Διάρκεια: 60 λεπτά

 

Χαιρετισμός: κα ΣοφίαΚουνεκάκη-Εφραίμογλου (Πρόεδρος, ΕΕΔΕΓΕ),

 

Εισηγητές: κ. Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος (Associate Partner | Υπεύθυνος Υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας, Προστασίας Δεδομένων και επιλεγμένων υπηρεσιών τεχνολογίας | ΕΥ), κ. Αντώνης Μπρούμας (Digital Law Manager| Πλατής – Αναστασιάδης & Συνεργάτες ΔΕ – ΕΥ Law)

 

To webcast απευθύνεται σε επιχειρήσεις που χρήζουν συστημάτων πληροφορικής για την εύρυθμη λειτουργία τους.

 

Δήλωση ενδιαφέροντος: Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να εγγραφείτε δωρεάν.

 

Εφόσον εγγραφείτε, θα λάβετε επιβεβαίωση στο email που δηλώσατε με link για να συμμετέχετε στην παρουσίαση στις 26/5/2020 και ώρα 15:30-16:30.

 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγγραφή ή την παρακολούθηση του webcast, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Σωτηρία Ακριτίδη (+30 210 2886 668, sotiria.akritidi@gr.ey.com).

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+