Νέα / Ανακοινώσεις

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας ανέλαβε την πρωτοβουλία να υποστηρίξει την υλοποίηση προγραμμάτων επαναπιστοποίησης για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές!

Από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας ανακοινώνεται ότι ανέλαβε την πρωτοβουλία να υποστηρίξει την υλοποίηση προγραμμάτων επαναπιστοποίησης για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, οι οποίοι, ενδεχομένως, δεν έχουν συμπληρώσει τις, απαιτούμενες από τον νόμο, αναγκαίες ώρες για το 2020.
Αναλυτικά ανακοινώνεται:
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας ανέλαβε την πρωτοβουλία να υποστηρίξει την υλοποίηση προγραμμάτων επαναπιστοποίησης για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, οι οποίοι, ενδεχομένως, δεν έχουν συμπληρώσει τις, απαιτούμενες από τον νόμο, αναγκαίες ώρες για το 2020.
Σε πρώτο στάδιο απευθυνθήκαμε σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν εκπονήσει σχετικά προγράμματα, ζητώντας τη δωρεάν υποστήριξη της προσπάθειάς μας. Ύστερα από τις απαντήσεις τους, ξεκινούμε από σήμερα να δεχόμαστε αιτήσεις ενδιαφέροντος από τους συναδέλφους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.
Πρόθεσή μας είναι να υποστηρίξουμε, επιπλέον των μελών μας, συναδέλφους που δεν είναι μέλη του Επιμελητηρίου μας, σε περίπτωση βέβαια που αυτό είναι επιθυμία τους.
Για τον λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε για τον σύνδεσμο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, έως 30/11/2020, για δήλωση συμμετοχής, και τον οποίο μπορείτε να προωθήσετε στα μέλη του φορέα που εκπροσωπείτε, εάν αυτό το κρίνετε χρήσιμο.
Σύνδεσμος δήλωσης ενδιαφέροντος:
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+