Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Ψηφιακό συνέδριο “Η Γυναικεία Ηγεσία & Βιώσιμη Ανάπτυξη στη ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ”

Για την εγγραφή σας στο Site https://www.icc-women-hellas-virtual-events.gr/,
παρακαλούμε πολύ ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
1. Πατήστε στον σύνδεσμο https://www.icc-women-hellas-virtual-events.gr/ που θα βρείτε στην πρόσκληση
2. Πατάτε (κλικάρετε) το κουμπί (Tab) ΕΓΓΡΑΦΗ.
3. Συμπληρώνετε τα πεδία ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, E-MAIL, ΚΙΝΗΤΟ και αποδέχεστε «τους όρους και τις προϋποθέσεις, όπως και την καταχώρηση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων»
4. Πατήστε (κλικ) ΕΓΓΡΑΦΗ
5. Θα λάβετε μήνυμα «Επιτυχής Εγγραφή» που θα εμφανιστεί στο email που έχετε δηλώσει για να προχωρήσετε σε επιβεβαίωση, ότι είστε ο ίδιος χρήστης.
6. Με την επιβεβαίωση από πλευράς σας, έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.
7. Για να μπορέσετε (αφού έχετε ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία) να παρακολουθήσετε την Ζωντανή Αναμετάδοση του Event, θα πατήσετε (κλικάρετε) το κουμπί (Tab) «ΣΥΝΔΕΣΗ» και θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε το e-mail που έχετε δηλώσει. Με την σύνδεση σας θα εμφανιστεί ένα πράσινο εικονίδιο, που σημαίνει ότι έχετε συνδεθεί και δίπλα θα γράφει ΑΠΟΣΎΝΔΕΣΗ όταν θα θελήσετε να αποσυνδεθείτε.
8. Πατώντας (κλικ) το κουμπί LIVE θα έχετε πλέον την δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά το Event.
Σημαντική σημείωση: Εγγραφή στο site https://www.icc-women-hellas-virtual-events.gr/, κάνετε ΜΙΑ ΦΟΡΑ και παρακολουθείτε όλα τα Event που θα φιλοξενηθούν στο Site, χρησιμοποιώντας πάντα το e-mail που έχετε δηλώσει με την αρχική σας εγγραφή για ΣΥΝΔΕΣΗ.

ψηφιακο συνεδριο- γυναικεια ηγεσια & βιωσιμη αναπτυξη

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+