Εκθέσεις

Summer Fancy Food Show 2019

Η 65η Διεθνής Έκθεση SUMMER FANCY FOOD SHOW, είναι μια ετήσια επαγγελματική έκθεση που διοργανώνεται στη NEA YOΡΚΗ, από 23 έως 25 Ιουνίου 2019, στον Εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Centre. Η έκθεση διοργανώνεται από τον σύνδεσμο «SPECIALTY FOOD ASSOCIATION», στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 3.000 μέλη. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:
Τρόφιμα γενικά: Γαλακτοκομικά προϊόντα, έτοιμα γεύματα, ορεκτικά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, μέλι, καφές, τσάι, μαρμελάδες, χυμοί, μη αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, βιολογικά προϊόντα, gourmet, ιχθυηρά, σπεσιαλιτέ, κατεψυγμένα προϊόντα, σάλτσες , λάδι, ξύδι, ρύζι , ζυμαρικά, φρούτα & λαχανικά (φρέσκα, κατεψυγμένα, αποξηραμένα ή κονσερβοποιημένα), μπαχαρικά , κρασιά κ.ά.
To κόστος ανέρχεται σε 6.230 €/booth πλέον ΦΠΑ 24% ή 9.870€/ booth πλέον ΦΠΑ 24% μέσω του Προγράμματος ‘Επιχειρούμε Έξω’. Το κόστος του γωνιακού περιπτέρου θα επιβαρυνθεί με 10% επιπλέον (σημειώνεται ότι το επιπλέον ποσό που αφορά το
γωνιακό περίπτερο θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη χωροθέτηση των περιπτέρων). Η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο.
1 Booth = 100 τετ. πόδια ή ≈ 9,3 τ.μ
Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει:
➢ ενοίκιο χώρου και κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό stand
➢ τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
➢ επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της ENTERPRISE GREECE για το σύνολο των εκθετών
➢ καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης έκδοση έντυπου καταλόγου εκθετών
➢ αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα)

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ευφροσύνη Ζωγοπούλου
Τηλ 210 335 5795

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+