Εκθέσεις

Συμμετοχή στην έκθεση Freskon 2019

Στο πλαίσιο του ρόλου που διαδραματίζει η ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ με στόχο και την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα , οργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, την έκθεση FRESKON ένα εκθεσιακό προϊόν σχετικό με τον τομέα των Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών.

Η FRESKON είναι μια καθαρά επαγγελματική έκθεση που κατάφερε σε τέσσερα μόλις χρόνια να γίνει ο στρατηγικός σύνδεσμος ανάμεσα στις εταιρείες που διακινούν φρέσκα φρούτα & λαχανικά και τις διεθνείς αγορές.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων μέσα από το οποίο επιτυγχάνεται η ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών, η ανάδειξη εξαιρετικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών και η διεύρυνση συνεργασιών μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση, πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων, διεθνή συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, ομιλίες κλπ.

Στην 4η Freskon, που αναπτύχθηκε σε 13.500 τ.μ., ήταν έντονο το διεθνές στοιχείο τόσο σε επίπεδο εκθετών, όσο και εμπορικών επισκεπτών. Ειδικότερα, συμμετείχαν 210 εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) από 22 χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ντουμπάι, Κύπρος, Βουλγαρία, Αίγυπτος, Ινδία, Μαρόκο, Ισραήλ και ΠΓΔΜ.

Το πρόγραμμα των hosted buyers προσέλκυσε περίπου 150 hosted buyers από 31 χώρες και υλοποιήθηκαν πάνω από 2.500 ραντεβού μεταξύ εκπροσώπων ελληνικών επιχειρήσεων και των ξένων προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών .

Για τη φετινή διοργάνωση, επιπρόσθετος στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη της επιχειρηματικότητας, η εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής καθώς και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα.

Επισυνάπτουμε ένα σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο αναφορικά με την Freskon 2019.
Στο ακόλουθο link μπορείτε να βρείτε Όλα τα σχετικά έντυπα συμμετοχής

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+