Νέα / Ανακοινώσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ»

Θέμα: Προδημοσίευση 3ης πρόσκλησης της Δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχησης των μικρολεπιδόπτερων (ΚΟΥΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014-2020

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ΠΕ Λάρισας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι το ΥΠΑΑΤ σύμφωνα με προδημοσίευση του, εντος του πρώτου εξαμήνου του έτους 2020, προτίθεται να προχωρήσει στην έκδοση 3ης Πρόσκλησης της γεωργοπεριβαλοντικής – κλιματικής δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτέρων(ΚΟΥΜΦΟΥΖΙΟ)».

Οι αιτήσεις στηρίξης των υποψηφίων-δικαιούχων (κατόχων γεωργικής έκτασης) θα πραγματοποιηθούν βάσει της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) έτους 2020 και το έτος 2020 θα αποτελεί το πρώτο έτος εφαρμογής των δεσμεύσεων της δράσης.

Επιλέξιμες καλλιέργιες είναι : Ροδακινιά, Νεκταρινιά, Βερικοκιά, Μηλιά, Αχλαδιά, Κυδωνιά, Δαμασκηνιά και Αμπέλι(οινοποιήσιμο, επιτραπέζιο).

Δικαιούχοι των προηγουμένων δύο (2) Προσκλήσεων της δράσης 10.1.08, δύναται να υποβάλουν αίτηση στήριξης στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης της δράσης, για διαφορετικά αγροτεμάχια απο αυτά που είναι ενταγμένα στο πλαίσιο των προηγουμένων Προσκλήσεων της δράσης 10.1.08.

Όσοι υποψήφιοι πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις (σύμφωνα με την προδημοσίευση της 3ης προσκλήσης), μπορούν με την δική τους ευθύνη να ξεκινήσουν την εφαρμογή των δεσμεύσεων της δράσης για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο (2020).

Η προδημοσίευση βρίσκεται αναρτημένη στις ιστοσελίδες του ΠΑΑ

http://www.agrotikianaptixi.gr/el/content/3i-prosklisi-endiaferontos-gia-ti-drasi-100118-komfoyzio

και του ΥπΑΑΤ http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/programma-agrotikis-anaptyksis-2014-2020-proskliseis-metron/780-drash-komfouzio10108/9288-prod-3h-proskl-komfoyzio

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+