Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία, Βόλος 14-17 Οκτωβρίου

Yachting Volos
Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία
Το 1ο Φεστιβάλ Yachting στο Βόλο είναι γεγονός! Το“ Yachting Volos : Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία” και θα πραγματοποιηθεί από 14-17 Οκτωβρίου 2021 στο λιμάνι του Βόλου.
 
Διοργανώνετε από την εταιρία Mact Media Group και με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Βασικούς Υποστηρικτές το Δήμο Βόλου , Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Θεσσαλίας «ΑΡΓΩ».
 
Στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος εκθέτες που ασχολούνται με το Yachting, τον Θαλάσσιο Τουρισμό και τη Γαστρονομία, καθώς και σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και από όλη την Ελλάδα. Εκτιμάται ότι το γεγονός θα προσελκύσει περίπου 10.000 επισκέπτες.
 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, αλλά και να γνωρίσουν νέα προϊόντα, να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στα πλαίσια της έκθεσης που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το Yachting, τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting στην Ελλάδα.
 
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.yachtingandgastronomyvolos.com για να ενημερωθείτε σχετικά με την έκθεση και επικοινωνήστε με την διοργανώτρια εταιρεία Mact Media Group στο τηλέφωνο 2110129575 και στο email info@yachtingandgastronomyvolos.com
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+