Παρουσίαση

πολυχώρος θεσσαλία

Ο Πολυχώρος Θεσσαλία αποτελεί μια πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Ο Πολυχώρος Θεσσαλία αποτελεί μια πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Το Επιμελητήριο Λάρισας μέσα από μια σπουδαία συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν νέο, σύγχρονο και ιδιαιτέρως εντυπωσιακό χώρο, που στόχο έχει να συνδυάσει τον πολιτισμό, την τέχνη και την καινοτομία με την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση.

Φιλόξενος για μικρούς και μεγάλους, ο Πολυχώρος Θεσσαλία ξεχωρίζει τόσο για τον εξωτερικό του χώρο, με πλήθος διαδραστικών παιχνιδιών για τα παιδιά και ένα δροσερό χώρο καφέ-αναψυκτήριο, όσο και για το εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο των 2000 τ.μ..

πολυχώρος θεσσαλία

Στις 15 Μαρτίου 2019 ξεκίνησε η λειτουργία του Πολυχώρου, με τα εγκαίνια να ακολουθούν στις 27 Μαρτίου, με πλήθος επίσημων καλεσμένων και επισκεπτών.

Η πρωτοβουλία αυτή της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Λάρισας κυριολεκτικά μεταμόρφωσε και έδωσε νέα πνοή ζωής στο χώρο.

Προσδοκία όλων η δημιουργία μιας νέας εστίας επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού στη Θεσσαλία και η καθιέρωσή του Πολυχώρου σε ένα σημαντικό σημείο αναφοράς της περιοχής.

Ένας μοναδικός χώρος για την Κεντρική Ελλάδα και όχι μόνο που κατέχει όλες τις προδιαγραφές για να ενθαρρύνει δραστηριότητες, όπως η διοργάνωση εκθέσεων, η φιλοξενία θεματικών πάρκων, η διοργάνωση συνεδρίων, πολιτιστικών και αθλητικών γεγονότων.

Ο Πολυχώρος Θεσσαλία βρίσκεται στο 3ο χλμ. Λάρισας – Τυρνάβου (στο χώρο του πρώην Bowling του εμπορικού κέντρου “Thessalia”, πίσω από το Σ/Μ Σκλαβενίτης), σε έκταση 2.000 τ.μ.

Ακολουθείστε στο FACEBOOK

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+