NewletterΔελτία τύπουΕκθέσειςΝέα / Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε FHA- Food & Beverage, Singapore 25-28.04.2023

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 66% ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FHA ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (25-28/4/2023).

  • Η Σιγκαπούρη εισάγει πάνω από το 90% των τροφίμων της λόγω ανυπαρξίας εκτάσεων γης για γεωργικές εκμεταλλεύσεις.
  • Έχει μια εξαιρετικά αναπτυγμένη ανοικτή και προσανατολισμένη στο εμπόριο οικονομία της αγοράς λόγω της σχετικά εύκολης πρόσβασης στην αγορά και των ελάχιστων εμπορικών φραγμών.
  • Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολυπληθών αγορών γειτονικών χωρών (Ινδονησία, Μαλαισία, κλπ).
  • Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται για γαλακτοκομικά προϊόντα, υγιεινή διατροφή, βιολογικά τρόφιμα και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΘΕΣΗ .

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 420 €/ τ.μ.  συν  486  registration fee /εκθέτη (- 66% Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΤΗΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΤΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 9 Τ.Μ.)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ , ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΘΙ Link

ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-1-2023

Επισυναπτόμενα Έγγραφα:

 

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+