NewletterΝέα / ΑνακοινώσειςΣεμινάρια

Register – digital economy forum 2021: digitalisation, no longer a choice but a necessity

Στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19, η ψηφιακή τεχνολογία, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, κατέχει καίριο ρόλο και αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα για την κοινωνία και την οικονομία. Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), από την πρώτη στιγμή, συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου ο κλάδος ψηφιακής τεχνολογίας να αποτελέσει τον αναγκαίο καταλύτη για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνει το digital economy forum 2021: digitalisation, no longer a choice but a necessity”.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το digital economy forum 2021 hubrid edition, #SEPEdef, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021. Κεντρικός Ομιλητής στο Κλείσιμο των Εργασιών του digital economy forum 2021 είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ την Έναρξη των Εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κύριος Αλέξης Τσίπρας. Επίσης, το digital economy forum 2021 τελεί υπό την Αιγίδα της Α.E. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Παράλληλα, στο digital economy forum 2021 θα λάβουν μέρος κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, αξιωματούχοι των Ευρωπαϊκών Θεσμών, εκπρόσωποι κλαδικών φορέων και οργανισμών, εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας καθώς και άλλων κλάδων της οικονομίας.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+