Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πλαίσιο του έργου WIN στη Λάρισα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο του ευρωπαϊκού έργου «WIN – Introducing the job profile of the Workplace Innovation Manager» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+. Η εκπαίδευση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Λάρισας, που ήταν και ο διοργανωτής εταίρος, το διάστημα 31/01-01/02/2024.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετείχαν εκπρόσωποι των εταίρων καθώς και ενδιαφερόμενοι φορείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Eπαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η παρουσίαση των έως τώρα αποτελεσμάτων του έργου με έμφαση στο εκπαιδευτικό υλικό που αναπτύχθηκε σχετικά με το προφίλ, τις δεξιότητες και τους τομείς δράσης του Manager Καινοτομίας στο χώρο εργασίας (Workplace Innovation Manager).   

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με μια εισαγωγή στο έργο και στα πρώτα βήματα υλοποίησης ανάμεσα στα οποία ήταν η αποτύπωση της τρέχουσας κατάστασης της καινοτομίας στους χώρους εργασίας και ο προσδιορισμός του επαγγελματικού προφίλ του Manager Καινοτομίας και του προγράμματος εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ημερών της συνάντησης – εκπαίδευσης, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι θεματικές ενότητες των εκπαιδευτικών μαθημάτων με τους συμμετέχοντες να εκφράζουν έντονο ενδιαφέρον ως προς το υλικό και την εφαρμογή της ιδέας στο εργασιακό περιβάλλον. Οι εταίροι έλαβαν πολύτιμα σχόλια και προτάσεις και  πρόκειται να συζητήσουν περαιτέρω την εφαρμογή τους καθώς συμβάλλουν στη βελτίωση και βιωσιμότητα των αποτελεσμάτων του έργου. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα για το έργο:

 https://project-win.eu/index.php/el/home-el/

 

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+