Νέα / Ανακοινώσεις

Παρουσίαση Έκθεσης Και Ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου – Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) – Γαστρονομίας και Οίνου 22-24 Οκτωβρίου 2021

Παρουσίαση Έκθεσης Και Ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου – Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) – Γαστρονομίας και Οίνου 22-24 Οκτωβρίου 2021 στο Ψηφιακό Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο της Mact Media Group.

Αξιότιμοι Κύριοι/ Κυρίες

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την Virtual Έκθεση «Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) – Γαστρονομίας και Οίνου» που θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Οκτωβρίου 2021 στο Ψηφιακό Εκθεσιακό Κέντρο της Mact Media Group.
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε την Τετάρτη και ώρα 12:00-14:00 στην παρουσίαση της έκθεσης και του Ψηφιακού εκθεσιακού κέντρου της Mact Media Group. Θα ήταν χαρά μας να παρακολουθήσετε την αναλυτική παρουσίαση της εκθεσης και του εκθεσιακού κέντρου.
Στόχος είναι η πλήρης ενημέρωσή σας για την έκθεση και το εκθεσιακό κέντρο , τους τρόπους συμμετοχής σας και την διευκρίνηση οποιαδήποτε απορίας. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον Γ. Διευθυντή της Mact Media Group κ. Γιώργο Καραχρήστο.
Η σύνδεση θα γινεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ στον εξής σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/2566171739…

Παρακαλούμε να είστε συνδεδεμένοι 30 λεπτά πιο πριν.
Στα επισυναπτόμενα θα βρείτε την κεντρική επιστολή της έκθεσης.
Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την έκθεση και το εκθεσιακό μας κέντρο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης για περισσότερες πληροφορίες. www.ttgw.gr

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+