Νέα / Ανακοινώσεις

1ος κύκλος Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού

Με το 3ο μάθημα, σε ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον, έκλεισε ο 1ος κύκλος “Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού” σε γυναίκες επιχειρηματίες, που οργάνωσε το Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας.

Η Ασφάλιση & Φορολογία, η Πίστωση & το Χρέος, Δάνεια, Πιστωτικές κάρτες, Νόμος Κατσέλη, οι Επενδύσεις, Κληρονομικά ζητήματα αλλά και ο ρόλος των άλλων στο οικονομικό μας πλάνο ήταν τα θέματα που απασχόλησαν και αναλύθηκαν στην χθεσινή συνάντηση της ομάδας Γυναικών του 1ου Κύκλου” Μαθημάτων Οικονομίας”, ένα έργο του Active citizens fund Greece και του EEA Grants Greece, που υλοποιεί ο οργανισμός ενδυνάμωσης γυναικών Women On Top.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Όλγα Τσιούρβα, Περιφερειακή Διευθύντρια ΟΑΕΔ Θεσσαλίας, και την κα Ελένη Ματράκη, Δικηγόρο και Διαπιστευμένη Business Executive & Life Couch, που εισηγούνται εθελοντικά μαζί με την κα Καλλιόπη Τζίκα, Γ. Γραμματέα του Επιμελητηρίου Λάρισας και Πρόεδρο της επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Φορέα, τα “Μαθήματα Οικονομίας”, προσφέροντας όλες μαζί και οι φορείς που εκπροσωπεί η καθεμιά, ένα λιθαράκι, ώστε να πάρουν οι γυναίκες τα οικονομικά στα χέρια τους και να γίνουν οι επιχειρήσεις πιο ισότιμες και αποδοτικές, συμβάλλοντας στην οικονομία και ανάπτυξη της χώρας!!!

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλες τις συμμετέχουσες και περιμένουμε με χαρά τις επόμενες γυναίκες επιχειρηματίες του 2ου Κύκλου, που θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα!!! Εάν υπάρχουν και άλλες ενδιαφερόμενες γυναίκες επιχειρηματίες αλλά και γυναίκες που θέλουν να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση , ας στείλουν στο info@larcci.gr αίτημα συμμετοχής, ώστε να τους αποσταλεί η φόρμα εγγραφής!!!

1os-kiklos-1

1os-kiklos-2

1os-kiklos-3

1os-kiklos-4

1os-kiklos-5

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+