Σεμινάρια

Σεμινάριο πιστοποίησης Broker διεθνούς εμπορίου & μεθοδολογία χρηματοδότησης εξαγωγών

H Ιn4Capital, με έδρα το Λονδίνο, ως διεθνής πλατφόρμα επενδυτικής διαμεσολάβησης και η ομάδα επαγγελματιών της, έχοντας πρακτική και καθημερινή επαφή με επιχειρήσεις παγκοσμίως, λειτουργεί ως κοινωνός της εξειδικευμένης πρακτικής γνώσης και πάροχος επενδυτικών επαφών, εκπρόσωπος Διεθνών Χρηματοοικονομικών Οίκων που ειδικεύονται στο TRADE FINANCE και στην Χρηματοδότηση Εξαγωγών.

Σε συνέργεια με την εταιρία Spirito Group-Χρήστος Γενιτσεφτσής, με εξειδικευμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, μάρκετινγκ και συμβουλευτικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, διοργανώνουν το Σεμινάριο Πιστοποίησης ADVANCE 1 πάνω στα επαγγελματικά πρότυπα του αγγλικού οίκου IN4CAPITAL LONDON.

Οι συμμετέχοντες θα εισέλθουν στη βασική αλλά απαραίτητη και συμπυκνωμένη γνώση για το επάγγελμα και τις λειτουργίες του ΜΕΣΙΤΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και τον σύγχρονο ρόλο που διαδραματίζει στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποίηση στους συμμετέχοντες, καθώς και έξτρα παροχές.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τη θεματολογία, το κοινό-επαγγελματίες στους οποίους απευθύνεται και τους κλάδους ενδιαφέροντος, καθώς και τη διαδικασία εγγραφής στο σεμινάριο επισυνάπτεται σχετικό αρχείο.

Kόστος συμμετοχής για τα μέλη του Φορέα σας: 50 ευρώ

(Κανονική τιμή: 70 ευρώ – Έκπτωση 30%)

Ισχύει για εγγραφές έως 7 Ιουνίου

Επιπλέον έχει δημιουργηθεί σχετική εκδήλωση στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/329409061084591/

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+