Νέα / Ανακοινώσεις

Τουρισμός στην Νέα Εποχή

tourismos-stin-nea-epoxiΣτις live εκπομπές του Στις live εκπομπές του itnnews.gr έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί εν όψη της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού live εκπομπή (συζήτηση) στην ITNNEWS με θέμα ‘ live εκπομπή (συζήτηση) στην ITNNEWS με θέμα ‘’Τουρισμός στην Νέα Εποχή’’.

 

Θα βρίσκεται μαζί μας στις 11:40 ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ζήκος Κωνσταντίνος , στις 11:50 η Τομεάρχης Τουρισμού & Βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κα Νοτοπούλου Κατερίνα, στις 12:00 ο Τομεάρχης Τουρισμού ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Νικητιάδης , στις 12:10 ο Εντεταλμένος Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής κ. Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος , στις 12:20 ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Αθανάσιος Τσώνης , στις 12:30 ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Νύκτας Νικόλαος , στις 12:40 ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κ. Νίκος Κοροβέσης, στις 12:50 ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Βαβλιάρας, στις 13:00 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χρυσοχοΐδης Κώστας , στις 13:10 ο Σύμβουλος Τουρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κ. Μπουτίνας Ιωάννης , στις 13:20 ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τακτικό Μέλος Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κώτσογλου Κυριάκος , στις 13:30 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης Γιάννης , στις 13:40 η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Καλογεροπούλου Άννα και στις 13:50 ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Ηλίας Μπουρμάς.

 

Θέμα ‘’Τουρισμός στην Νέα Εποχή’’

 

Οι καλεσμένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα για τον τουρισμό στην νέα εποχή που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

 

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο info@itnnews.gr .

 

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM.

 

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+