Επιχειρηματικές αποστολές

Υποδοχή Επιχειρηματικής Αποστολής από την Ουκρανία στο ΕΒΕΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα, θα υποδεχθεί την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 Επιχειρηματική Αποστολή από την Ουκρανία, στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 5ος όροφος), όπου θα διεξαχθεί Επιχειρηματικό Forum.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά της Ουκρανίας, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν b2b συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και ουκρανικών επιχειρήσεων.

Η εν λόγω Αποστολή αποτελείται από επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται κυρίως στους κλάδους των τροφίμων, των δομικών υλικών και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων. Για την αναλυτική λίστα των εν λόγω επιχειρήσεων πατήστε εδώ.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο Business Forum, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας εδώ, μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 3382342, 210 3382466 – Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.

*Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+