NewletterΆρθρα - ΣυνεντεύξειςΔΡΑΣΕΙΣΕνημέρωση - ΔράσειςΕπιτροπή Γυναικείας ΕπιχειρηματικότηταςΝέα / Ανακοινώσεις

1ο ΔΙΕΘΝΈΣ FORUM ΓΥΝΑΙΚΕΊΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ, ” Women for Win “

 

Το Επιμελητήριο Λάρισας  και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας, καθιέρωσαν πλέον έναν νέο θεσμό, Παγκόσμιας εμβέλειας, το 1ο ΔΙΕΘΝΈΣ FORUM ΓΥΝΑΙΚΕΊΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ, ” Women for Win “.

Το φόρουμ πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Δήμος Λαρισαίων , της Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων  Ελλάδος και του Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Θεσσαλίας-Λάρισα. 

Συμμετείχε η Αντιπρόεδρος Ανθρωπίνων Πόρων της IBM (USA), κα Clara Grant Pickens, η Παγκόσμια      Αντιπρόεδρος Πληροφοριών και Καινοτομίας της Unilever (UK), κα Cristina HabIb και η Πρόεδρος της Μογγολικής Ομοσπονδίας Υποστήριξης και Απασχόλησης Γυναικών, κα Ariunaa Shagdarsuren, οι οποίες άνοιξαν νέους δρόμους επικοινωνίας και σκέψης για το γυναικείο επιχειρείν.

Επίσης η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intercomm Foods, κα Ioanna-Alexandra Saitis και η ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος omgyno.com, Doreen Tutikian. 

Στην ενότητα Success Stories, η εκδότρια, συγγραφέας, ιδρύτρια του urbangugu.gr, κ. Jenny Fragouli, η ιδρύτρια της DOS cosmetics, κ. Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, η δημιουργός του Project Parenting, κα Μαρίνα Αρπλιά και η πολιτικός μηχανικός κα Georgia Tziastoudi ως υπεύθυνη πωλήσεων στην εταιρεία Tziastoudis Design.

Για το θέμα γυναίκα και ηγεσία μίλησε διά ζώσης η βουλευτής ΝΔ κα Stella Biziou.

Επίσης χαιρετισμό έστειλε η βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κα Ευαγγελία Λιακούλη.

Χαιρετισμό επίσης διαδικτυακά απηύθυνε και η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κα Άννα Βαγενά, ενώ διά ζώσης η  πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κα Τάνια Δόκου και διαδικτυακά η Αντιδήμαρχος κ. Ρίτα Απρίλη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος η Γ.Γ του Επιμελητηρίου και Ά Αντιπρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ κα Καλλιόπη Τζήκα, η Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κα Sophia Efraimoglou , η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (διαδικτυακά), κα Μαρία Συρεγγέλα επίσης διαδικτυακά η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή.

Την εκδήλωση παρακολούθησε και χαιρέτησε και ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας.

Εξαιρετικός και υψηλού επιπέδου ήταν ο συντονισμός , από την Λίτσα Παναγιωτωπούλου, ταμίας του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και Διευθύνουσα Σύμβουλος της EVIA Ltd και της δημοσιογράφου από το κανάλι της Βουλής, κας Kelly Kontogeorgi και τις ευχαριστούμε θερμά.

Συγχαρητήρια στις επιχειρηματίες εκθέτριες, για την εξαίρετη δουλειά τους και το υπέροχο χρώμα και άρωμα γυναικείας δύναμης, πού πλημμύρισαν την Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Ευχαριστούμε τους εθελοντικούς οργανισμούς, Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child,την “Φλόγα” και την Ηλιαχτίδα Πολυχώρος Τέχνης για την συμμετοχή τους, την Institute of Prevention and Development – IPD και την Eleni Matraki με τις συνεργάτιδές της, για το δωρεάν Business couching που προσέφεραν, καθώς και την κα Patsa Chrysoula με την εταιρεία ITBIZ Digital Agencyγια τις δωρεάν ψηφιακές δεξιότητες που παρείχαν.

Επίσης ευχαριστούμε την Οσεδαε-Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας, την Επιτροπή Ισότητας Δήμου Λαρισαίων για την συμμετοχή, το Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος για το μαγειρικό event που μας προσέφερε με την εξαιρετική μαγειρική του Βασίλη Παναγούλη και την όμορφη παρουσίαση της Georgia Katsogridaki και όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και φυσικά όλο τον κόσμο που πλαισίωσε το 1ο Διεθνές Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Το Επιμελητήριο Λάρισας , είναι πάντα δίπλα στην γυναίκα επιχειρηματία, ενημερώνει, εκπαιδεύει και διεκδικεί, υποστήριξη και ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασία.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+