Ημερίδες / Εκδηλώσεις

4η ΗΜΕΡΙΔΑ-WORKSHOP “DOING BUSINESS IN THE ARAB WORLD”, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

4η ΗΜΕΡΙΔΑ-WORKSHOP “DOING BUSINESS IN THE ARAB WORLD”, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Σε συνέχεια της πρότερης ανακοίνωσης για την διοργάνωση της 4ης Ημερίδας «Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο», στις 19 Μαρτίου 2020, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο αποστέλλει τις προκαταρκτικές λίστες των επιχειρηματιών που αναμένονται από την Αίγυπτο, την Ιορδανία, το Ιράκ, τον Λίβανο, τη Συρία, την Τυνησία και την Υεμένη, από τους οποίους οι μισοί έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Συνημμένα θα βρείτε το προσωρινό πρόγραμμα της Ημερίδας καθώς και τον τιμοκατάλογο για τις «ειδικές καταχωρήσεις» στο επόμενο τεύχος του περιοδικού MAN του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου που θα εκδοθεί επί τη ευκαιρία της Ημερίδας και θα διανεμηθεί στους παρευρισκομένους και συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Όπως πάντα, η Ημερίδα θα προσφέρει την ευκαιρία και στις δύο πλευρές για δικτύωση, διάδραση και διμερείς συναντήσεις (B2B) σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. Θα δώσει, επίσης, την ευκαιρία στους Έλληνες συμμετέχοντες να συναντήσουν και να συζητήσουν με Άραβες εμπορικούς ακολούθους διαπιστευμένους στην Ελλάδα, και με τους Έλληνες Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση εκπροσωπώντας τις χώρες διαπίστευσής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους ηλεκτρονικά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Προθεσμία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, ώρα: 16:00

Σας αναμένουμε όλους εκεί!

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+