Νέα / Ανακοινώσεις

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition – 4-6 ΦΕΒ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πραγματοποίηση της έκθεσης «8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition» από 4 – 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.
 
Η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ από το 2014 προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών και καταναλωτών και συμβάλλει στην επίτευξη συνεργασιών και συμφωνιών με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών τροφίμων και ποτών.
 
Η «8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition» επιστρέφει δυναμικά με στόχο την επανασύνδεση των Ελλήνων παραγωγών με την αγορά της χονδρικής αλλά και τους καταναλωτές τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα.
Για το 2022 έχουμε προγραμματίσει πλήθος στοχευμένων ενεργειών για την καλύτερη ανάδειξη των παραγωγών του Επιμελητηρίου σας μέσα από καινοτόμες προτάσεις, γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις και πλούσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις που στόχο έχουν την ανάδειξη των premium ελληνικών προϊόντων στην μετά covid εποχή.
 
To Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – MEC λειτουργεί από το 1989, φιλοξενώντας πλήθος εμπορικών και καταναλωτικών εκθέσεων. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών-Λαυρίου 301 στην Παιανία Αττικής και είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου όσο και μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα). Διαθέτει μια ενιαία εκθεσιακή αίθουσα 12.000 τ.μ. καθώς επίσης και 35.000 τ.μ. υπαίθριους χώρους στάθμευσης.
 
•Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το ενημερωτικό έντυπο της έκθεσης: https://tinyurl.com/hk9z92xx
 
•Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την κάτοψη της έκθεσης: https://tinyurl.com/bt56erwb
 
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+