Νέα / Ανακοινώσεις

Υποβολή υποψηφιοτήτων για την απονομή του Βραβείου BIE -Cosmos Prize (Expo Dubai 2020).

Σε συνέχεια ενημέρωσης που μας περιήλθε από το Διεθνές Γραφείο Εκθέσεων ( Bureau International des Expositions – BIE ) στο Παρίσι ,σας γνωρίζουμε ότι η τελετή απονομής Βραβείου BIE – Cosmos αναμένεται να λάβει χώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης World Expo 2020 Dubai που θα πραγματοποιηθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (01.10.2021 -31.3.2022) .
 
Το εν λόγω Βραβείο ΒΙΕ -Cosmos έχει απώτερο στόχο την ανάδειξη και προβολή της αξίας της “ Αρμονικής συνύπαρξης μεταξύ φύσης και ανθρωπότητας – Harmonious Coexistence between Nature and Humankind “. Από το 2008 και μέχρι σήμερα, έχει απονεμηθεί σε όλες τις Διεθνείς Εκθέσεις που εξειδικεύονται σε σχετικούς τομείς ,με στόχο την προβολή και υποστήριξη ατομικών και συλλογικών έργων πολιτών που προωθούν τις αξίες του Ιδρύματος Expo ’90 ( “Expo ’90 Foundation”).
 
Στην επερχόμενη τελετή απονομής ,το βραβείο θα απονεμηθεί ,σε συνεργασία με το Expo 2020 Dubai Organizer, σε έργα που σχετίζονται με το κύριο θέμα της Έκθεσης ,ήτοι “Connecting Minds ,Creating the Future “ και ειδικότερα τις υποενότητες “ Ευκαιρία, Κινητικότητα και Βιωσιμότητα “ ( Opportunity , Mobility and Sustainability ), οι οποίες ενσωματώνονται στο ανωτέρω θέμα ,έχοντας ως γνώμονα την βασική αξία του Ιδρύματος Expo ’90.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους ,το αργότερο έως τις 31 Αυγούστου 2021 ,συμπληρώνοντας στα Αγγλικά ή Γαλλικά την ακόλουθη φόρμα αίτησης :
 
Οι υποψήφιοι, που θα επιλεγούν ,θα παρουσιάσουν το έργο και τα επιτεύγματά τους ,κατά τη διάρκεια του Expo 2020 Dubai, και ο νικητής θα αναδειχθεί από αρμόδια διεθνή κριτική επιτροπή στις 30 Μαρτίου 2022.
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+