Εκθέσεις

Βαλκανικό Φεστιβάλ Τυριού στο Βελιγράδι

Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας
Francuska 33, Βελιγράδι

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Βαλκανικών Τυριών (www.balkancheesefestival.com), παραδοσιακής και καθιερωμένης έκθεσης των ντόπιων τυριών από αυτό το τμήμα της Ευρώπης, προσκαλούν την Ελλάδα ως τιμώμενη χώρα στην 11η Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι, πρωτεύουσα της Σερβίας, το Σαββατοκύριακο της 25ης και 26ης Απριλίου 2020.

Οι παραγωγοί τυριού από την Ελλάδα, οι ενώσεις τους και οι διανομείς τους καλούνται να εκθέσουν τα τυριά τους σε αυτό το φεστιβάλ και επισκέπτες να τα δοκιμάσουν. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης, μέσω των επαφών Business to Business, θα είναι δυνατό να διερευνηθούν οι δυνατότητες εξαγωγής τυριών από τη χώρα σας στην αγορά της Σερβίας (την μεγαλύτερη σε κατανάλωση περιοχή) καθώς και η δυνατότητα δημιουργίας συνεχούς συνεργασία με άλλες αγορές.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο χώρο των συνεργατών του φεστιβάλ, Dom omladine Beograda, που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας. (http://domomladine.org/#lat).

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν επιχειρηματίες, πιθανούς εγχώριους συνεργάτες (εστιατόρια και ξενοδοχεία) και διευθυντές σε μερικά από τα σημαντικότερα κέντρα λιανικής πώλησης, γεγονός που αποτελεί εμπορικά ευκαιρία για μεγαλύτερη διάθεση των τυριών σας στη Σερβία.

Με βάση το ενδιαφέρον του κοινού που εκδηλώθηκε σε προηγούμενα φεστιβάλ, ο αριθμός επισκεπτών, οι λάτρεις της τυροκομίας, οι γνώστες και οι επιχειρηματίες (αρχιμάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων και υπεύθυνοι) υπολογίζεται ότι είναι περίπου 3000.

Η τιμώμενη χώρα και οι εκθέτες από την Ελλάδα απαλλάσσονται από τις χρεώσεις ενοικίου, επομένως δεν θα χρεωθείτε με το ενοίκιο του χώρου, την ηλεκτρική ενέργεια και το κόστος που σχετίζεται με αυτόν τον χώρο.

Οι ίδιοι οι εκθέτες μπορούν να οργανώσουν την παρουσίαση του τυριού τους με τον τρόπο και τη μορφή που θεωρούν καταλληλότερες. Ευπρόσδεκτες είναι επίσης παρουσιάσεις, εργαστήρια, διαλέξεις και επιδείξεις.

Ο επίσημος ιστότοπος είναι: www.balkancheesefestival.com και η σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook είναι:

www.facebook.com/IzlozbaSira

Για όλες τις πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: info@balkancheesefestival.com

Srba Jovanović

Ιδρυτής Διευθύνων

Σύμβουλος Φεστιβάλ Βαλκανικών

Nenad Dragović

Τυριών Dom Omladine Beograda

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+