Νέα / Ανακοινώσεις

COSMOTE – GrowYourBusiness – Meet the Experts

To GrowYourBusiness έρχεται στη Λάρισα, ανανεωμένο και πιο ενδιαφέρον από ποτέ, με την Δωρεάν ημερίδα «Meet the Experts».

Συνεχίζοντας τις δράσεις για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η COSMOTE έχει ξεκινήσει νέο κύκλο δωρεάν ημερίδων για τους επαγγελματίες σε διαφορετικές πόλεις, με τίτλο #GrowYourBusiness – Meet the Experts.

Η δράση αποτελεί τη μετεξέλιξη των επιτυχημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων της περιόδου 2017- 2018 και δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να γνωρίσουν ειδικούς από διάφορους κλάδους και να αντλήσουν έμπνευση και ιδέες για να κάνουν το επόμενο βήμα στην επιχείρησή τους.

Ήδη πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία ημερίδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, με τη συμμετοχή εκατοντάδων επιχειρήσεων.

Η επόμενη δωρεάν ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Larissa Imperial και πιστεύουμε πως αποτελεί σημαντική ευκαιρία για να το παρακολουθήσουν τα μέλη σας. Γι’ αυτό σας προτρέπουμε να τα ενημερώσετε και να τα παροτρύνετε να συμμετάσχουν.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.growyourbusiness.gr συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα #GrowYourBusiness.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+