Δελτία τύπου

Δελτίο ΣΕΒ: Μαζί για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid-19 – 9 Φεβρουαρίου 2021

Με την πανδημία να εισέρχεται σε μια νέα φάση μετάδοσης εξαιτίας και των μεταλλάξεων του κορωνοϊού COVID-19, έχουν επεκταθεί οι περιορισμοί στη λειτουργία της αγοράς και οι αρνητικές συνέπειες για την οικονομία. Τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και της οικονομικής δραστηριότητας συνοδεύονται από μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων σε μια προσπάθεια μετρίασης των συνεπειών και ενίσχυσης των αντοχών και της ανθεκτικότητας της οικονομίας. Παραμένει κορυφαία πρόκληση η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, παράλληλα με την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων και η στήριξη της εργασίας.

Στο παρόν, έβδομο κατά σειρά Δελτίο του ΣΕΒ για τον κορωνοϊό, παραθέτουμε για την ενημέρωση των μελών μας όλες τις νέες ρυθμίσεις, αλλά και εκείνες που εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ, για επιχειρήσεις και εργαζόμενους, τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και τις σχετικές δράσεις του ΣΕΒ.

ΔΕΛΤΙΟ: http://www.larissa-chamber.gr/…/EnimerotikoDeltioSTHEV2…

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+