Δελτία τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λάρισα, 24/03/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, βασική μας προτεραιότητα πρέπει να είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και ο περιορισμός των θυμάτων από τον κορωνοϊό. Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας, ανακοινώνουμε ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης και ως κύριος εκφραστής της Λαρισινής επιχειρηματικής κοινότητας, απέναντι στους συμπολίτες μας αλλά και στα μέλη μας, εκτάκτως σήμερα η Διοικητική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την χορηγία είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την κάλυψη βασικής ανάγκης, αγοράς ενός φορητού ακτινοδιαγνωστικού τελευταίας τεχνολογίας αξίας 18.000€ και ενός kit ειδικών αντιδραστηρίων δίαγνωσης 100 δειγμάτων για τον COVID19 αξίας 2.000€. Επίσης την χορηγία δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500€) στον Ελληνικό Στρατό (1η Στρατιά) και την χορηγία δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500€) στην Ελληνική Αστυνομία για αγορά εξειδικευμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Λαρισαίων που επιτελούν σημαντικό έργο για την διαφύλαξη των συνόρων μας στον Έβρο.

 

Επίσης η Διοίκηση παροτρύνει τις επιχειρήσεις που μπορούν να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας συνεισφέροντας στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, α) στην εκστρατία ενάντια στην πανδημία και β) στην παροχή βοήθειας σε υλικοτεχνική υποδομή των ενστόλων για διαφύλαξη των εθνικών μας συνόρων.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας,

 

Σωτήρης Γιαννακόπουλος

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+