Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση «Match4Industry 2020», Kocaeli Τουρκία (2/12/2020).

Εκδήλωση

Το Βιομηχανικό Επιμελητήριο της περιφέρειας Kocaeli (Izmit) επικοινώνησε με το Γραφείο μας και μας ενημέρωσε ότι προγραμματίζει διεθνή εκδήλωση εικονικών επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β στις 2/12/2020. Η εκδήλωση αυτή, «Match4Industry 2020 – Business Matchmaking Event», υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Ανατολικού Μαρμαρά (East Marmara EU Business Development Center – ABIGEM) και το Enterprise Europe Network. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η εγγραφή πραγματοποιείται έως 30.11.20 μέσω του συνδέσμου https://match4industry-2020.b2match.io/.
Οι διοργανωτές προσβλέπουν σε συμμετοχές εξωστρεφών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο και οι κλάδοι ενδιαφέροντος είναι: Automotive Supply, Metals and Machinery, Plastics and Rubber, Tyres, Chemicals (Automotive paints, coatings and care products), Construction and Building Materials, Energy / Environment, Electrics-Electronics, Information and Communication Technologies.
Σημειώστε ότι η περ. Kocaeli / Izmit είναι από τις πλέον βιομηχανικές της Τουρκίας, με 2.200 βιομηχανικές μονάδες εκ των οποίων 247 ξένες. Βασικοί κλάδοι είναι αυτοί της αυτοκινητοβιομηχανίας, χημικών, πλαστικών και τροφίμων. Στη περιοχή, τέλος έχουν την έδρα τους και οι ελληνικές Chipita και Kleeman.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+