Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας Access2Markets (07/06/2021)

Ο ΣΘΕΒ στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την τόνωση της εξωστρέφειας και για την πληρέστερη ενημέρωση των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, διοργανώνει, με την υποστήριξη του EUROPE DIRECT Περιφέρειας Θεσσαλίας, διαδικτυακή (μέσω zoom) ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Access2Markets», τη Δευτέρα 7 Ιουνίου (14.00-15.30).

Σας αποστέλλουμε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας και παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής έως την Πέμπτη 03 Ιουνίου, προκειμένου να λάβετε τον σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης μετά την εγγραφή σας.

Η ενημερωτική ημερίδα εντάσσεται στα πλαίσια της υπηρεσίας «STHEV EXPORT WINNERS», η οποία για 30 και πλέον χρόνια συνεχίζει να στηρίζει της επιχειρήσεις που ασχολούνται με τις εξαγωγές ή θέλουν να εξάγουν, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια και στη διεθνή ανάπτυξή τους.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση (αρμόδιος: κ. Κωνσταντίνος Γρηγορίου, ΣΘΕΒ, Τ: 2410555507, Ε: sthev@sthev.gr).
Πρόγραμμα:

http://www.larissa-chamber.gr/…/Sthev_02_06_2021.pdf

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+