Νέα / Ανακοινώσεις

Δημόσια ανακοίνωση πώλησης κρατικών μετοχών στην εταιρεία διανομής ενέργειας Τιφλίδας ‘’JSC TELASI’’και σε ξενοδοχείο ‘’Borjomi‘’

Σας γνωρίζουμε, μετά από σχετική πληροφόρηση από την Ελληνική Πρεσβεία στη Τιφλίδα, ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθούν δύο δημόσιες δημοπρασίες από το Κρατικό Επενδυτικό Ταμείο της Γεωργίας ‘’Partnership Fund’’.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2020 και αφορά τη μίσθωση για 10 έτη, του ξενοδοχείου ‘’Borjomi Likani’’, που ανήκει στο Κρατικό Επενδυτικό Ταμείο ‘’Partnership Fund , στη λουτρόπολη Borjomi. Η τιμή εκκίνησης είναι τα 30 εκατ. δολάρια.

Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2020, και αφορά την πώληση κρατικών μετοχών ποσοστού 24,5 % στην εταιρεία διανομής ενέργειας Τιφλίδας ’JSC TELASI’’ . Η τιμή εκκίνησης είναι τα 10,51 εκ. δολάρια.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το Κρατικό Επενδυτικό Ταμείο της Γεωργίας, ο πλειοδότης δεν θα μπορεί να αποκτήσει τις μετοχές χωρίς την έγκριση της Γεωργιανής Ρυθμιστικής Επιτροπής Ενέργειας και Υδάτων.

Επιπρόσθετα, επισυνάπτουμε συνημμένο έγγραφο, όπου αναφέρονται οι όροι συμμετοχής στις ανωτέρω αναφερόμενες δημοπρασίες.

Συνημμένο Έγγραφο

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+