ΓΕΜΗ

Εκδήλωση ΓΕΜΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είναι γεγονός ότι το ΓΕΜΗ έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με το σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας σειράς νομοθετημάτων που αφορούν στην ίδρυση και στη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριό μας, στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης των μελών του για όλες τις νομοθετικές εξελίξεις και διαδικασίες που αφορούν τον επιχειρηματικό κλάδο , διοργανώνει σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Λάρισας ενημερωτική εκδήλωση για το ΓΕΜΗ και τη σχέση του με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (2ος όροφος) την Τρίτη 2/4/2019 και ώρα 7.00 μ.μ

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν οι διαδικασίες Καταχωρίσεων και Δημοσιότητας στο Γ.Ε.ΜΗ, ειδικά μετά και τους νέους Νόμους των ΑΕ , ΕΠΕ και ΥΜΣ καθώς και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Επίσης , θα παρουσιαστεί η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής ΥΜΣ, η χρήση της οποίας αλλάζει όλα τα δεδομένα που ξέραμε εως σήμερα και βλέπουμε πως μπορεί πλέον να συσταθεί μια επιχείρηση ακόμη και από το σπίτι.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Γεωργόπουλος , Προϊστάμενος του Τμήματος Εταιρικού Δικαίου και ΓΕΜΗ του Υπουργείου Οικονομίας, η κα. Ελένη Αθανασάκη, στέλεχος του ιδίου Τμήματος, και ο. κ. Γεώργιος Σουρμελής , Research and Development Manager της Κ.Υ.Γ.E.MH.(στην ΚΕΕΕ), o οποίος θα παρουσιάσει σε πραγματικό χρόνο σύσταση μιας επιχείρησης μέσω της e-YMΣ, επισημαίνοντας τις βασικότερες διαφορές σε σχέση με την κλασική μορφή Σύστασης(ΥΜΣ).

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Ζησάκης

Υπεύθυνος Συντονισμού ΓΕΜΗ

και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου Λάρισας

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+