Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα – Παρουσίαση βιβλίου

Πρόσκληση
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2019» η οποία θα διοργανωθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Λάρισας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» (είσοδος από οδό Μιχ. Χαδέλη – πάροδος κάθετη στην Κούμα) την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:45. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Επιστημονική Ένωση Digital Idea, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και o Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δικτύου Πράξη. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης και ώρα 20:00 θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του επιχειρηματία Λευτέρη Παπαγεωργίου, με τίτλο “Startups. Από την ιδέα, στην παγκόσμια αγορά”, από τις εκδόσεις Φερενίκη. Δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής.

Για λόγους αποτελεσματικής διαχείρισης του διαθέσιμου χώρου σας παρακαλούμε να κάνετε την εγγραφή σας: https://goo.gl/forms/zkDUM6n7K5IhC53c2 (προαιρετικά).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ αρμόδια κα Ευαγγελοπούλου Ελένη, τηλ. 2410555507.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+