Ημερίδες / Εκδηλώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Στην πολύ σημαντική διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Γυναίκα σημαίνει…», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας χθες Δευτέρα 8-3-2021, που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. συμμετείχε με χαιρετισμό η Γ. Γραμματέας του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας επιχειρηματικότητας κα Καλλιόπη Τζήκα
Την εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους και έστειλαν τα μηνύματά τους, επιτυχημένες Γυναίκες από την πολιτική, τον επιμελητηριακό, τον επιχειρηματικό, τον καλλιτεχνικό, τον αθλητικό και τον κοινωνικό στίβο, αλλά και άνδρες που έχουν προσφέρει πολλά στις γυναίκες.
«Γυναίκα Σημαίνει…» πολλά και γι’ αυτά μίλησαν, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης-γιορτής, οι προσκεκλημένες-οι του Ε.Ε.Α. από όλους τους χώρους, αναδεικνύοντας τον πολυδιάστατο και καθοριστικό ρόλο των γυναικών, ειδικά σε αυτήν την τόσο κρίσιμη για την κοινωνία και την οικονομία περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Στον δικό της χαιρετισμό η κα Τζήκα απηύθυνε τις ευχές και τα χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες επιχειρηματίες και μη , που η καθεμιά αγωνίζεται καθημερινά σε πολλαπλά επίπεδα. Με δεδομένη τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας η κα Τζήκα, εξήρε την γυναικεία δυναμική και αναφέρθηκε με συντομία στην ισότητα και την ποσόστωση που πρέπει να διεκδικήσει η γυναίκα του σήμερα, για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της στην επιχειρηματικότητα, στην πολιτική και σε κάθε είδους κοινωνική δράση, στον στίβο της ζωής.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+