Νέα / Ανακοινώσεις

Εκλογές Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών. Οι κυρίες εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Ελλάδος ήρθαν από όλες τις περιφέρειες για να τιμήσουν με την ψήφο τους τις υποψήφιες και να αναδείξουν τη Νέα Διοίκηση που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Δικτύου. Τη Συνέλευση χαιρέτισαν οι κυρίες της αποχωρούσης Διοικητικής Επιτροπής εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές τους για την νέα πορεία του Δικτύου και τις συμβούλους που θα αναδείξει η εκλογική διαδικασία.

Η Πρόεδρος του Δικτύου, κ. Σοφία Οικονομάκου, παραδίδει τη σκυτάλη μετά μια σχεδόν εικοσαετία στο τιμόνι του Δικτύου. Όπως δήλωσε, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συμμετοχή των συμβούλων από τα Επιμελητήρια της Ελλάδας και τον ενθουσιασμό με τον οποίο πλαισίωσαν το Δίκτυο. Νέες και επιτυχημένες επιχειρηματίες, θέλουν να προσθέσουν τη δυναμική τους και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της γυναίκας μέσα από τα Επιμελητήρια που εκπροσωπούν.

Οι διαδικασίες εξελίχτηκαν υποδειγματικά, ξεκινώντας από την παρουσίαση των υποψηφίων και ολοκληρώθηκαν με την ψηφοφορία και ανάδειξη των εννέα που θα αποτελέσουν τα μέλη της νέας Διοικούσης Επιτροπής.

Την Α’ θέση κατέλαβε η κ. Καλλιόπη Τζήκα, Γενική Γραμματέας του Επιμελητηρίου Λαρίσης

Την Β’ η κ. Σοφία Εφραίμογλου, μέλος του Δ. Συμβουλίου του ΕΒΕΑ

Στη Γ’ θέση ισοψήφησαν οι κ.κ. Βελώνη Ματούλα Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Τσιαπάρα Ελένη μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Σερρών και Φυτέα Χριστίνα μέλος του ΕΕΑ.

Την Δ’ θέση κατέλαβε η κ. Αλεξιάδου Πολύμνια Γενική Γραμματέας του ΒΕΘ.

Την Ε’ θέση κατέλαβε η κ. Νικολέτα Μαλαφούρη Γενική Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ζακύνθου

Την ΣΤ’ θέση κατέλαβαν οι κ.κ Λουπάκη Ασπασία, μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Χανίων και Μανώλα Αναστασία μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Η σύσταση της Διοικούσης Επιτροπής του Δικτύου θα γίνει την 20η Απριλίου 2019, μετά από πρόσκληση της κ. Τζήκα, και σύμφωνα πάντα με το Καταστατικό του Δικτύου.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+