Δελτία τύπου

«ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» Φεστιβάλ Ελληνικής Διατροφής και Λαϊκής Δημιουργίας. Αθήνα Πλατεία Αγίου Θωμά, Γουδή 7- 15 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στα πλαίσια των δράσεων για το 2019 του Φεστιβάλ «Ελλάδος Γεύσεις και Τουρισμός», φιλοδοξούμε με την αρωγή σας να προχωρήσουμε στην διοργάνωση του:

«ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

Φεστιβάλ Ελληνικής Διατροφής και Λαϊκής Δημιουργίας.

Αθήνα Πλατεία Αγίου Θωμά, Γουδή 7- 15 Δεκεμβρίου 2019

Ο Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης, εκτός από την προβολή του ελληνικού και μεσογειακού τουριστικού προϊόντος εγχώριας παραγωγής, έγκειται αφ ενός μεν στην ανάδειξη των περιοχών γαστρονομικού τουρισμού, ενόψει και της τουριστικής περιόδου της νέας χρονιάς, αφετέρου δε στο να γνωρίσουμε και να προτείνουμε στο Αθηναϊκό καταναλωτικό κοινό ποιοτικά ελληνικά προϊόντα μικρών παραγωγών καθώς και τεχνήματα –είδη λαϊκής τέχνης, σε προσιτές τιμές.

Παράλληλα μέσα από τα καθημερινά events,όπως γευσιγνωσία προϊόντων, σεμινάρια, διαλέξεις, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, θέλουμε να δώσουμε έναν τόνο εορταστικής ζωντάνιας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων σε έναν από τους πλέον ιστορικούς και ομορφότερους χώρους της Πρωτεύουσας, την Πλατεία Αγίου Θωμά στου Γουδή..

Στο Φεστιβάλ, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, επιτρέπεται η άμεση πώληση, επίσης η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Στα πλαίσια της προβολής του Φεστιβάλ «Γεύσεις καθ’οδόν-Ελλάδα Μεσόγειος »,ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ,σχεδιάζουμε την διεξαγωγή προ-φεστιβαλικών εκδηλώσεων στις οποίες εντάσσονται

α. συνεντεύξεις μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Τύπου, καθώς και

β. γευσιγνωσία προϊόντων όπως ζυθογνωσία και οινογνωσία σε διάφορα γνωστά Αθηναϊκά «στέκια» , αποβλέποντας στην κατά το δυνατόν μέγιστη προβολή , μέσω του ελληνικού ποιοτικού τροφίμου και τεχνήματος , αυτού του ιδίου του Φεστιβάλ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΛΙΕΣ- ΛΑΔΙ- ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΟΣΠΡΙΑ- ΡΥΖΙ

ΜΕΛΙ- ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ- ΣΑΛΤΣΕΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ-ΨΑΡΙ

ΚΡΑΣΙ- ΜΠΥΡΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΒΟΤΑΝΑ- ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΛΙΚΕΡ- ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ- ΧΥΜΟΙ- ΝΕΡΟ ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ

ΑΥΓΑ-ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ- ΓΛΥΚΑ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΚΕΥΗ

ΤΥΡΙ- ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ STREETFOOD ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΟΣΠΡΙΑ- ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ βιβλιων- περιοδικών ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΕΙΔΗ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Ευελπιστούμε ότι θα αγκαλιάσετε την προσπάθεια μας στην οποία σας καλούμε να δώσετε δυναμικά το παρόν με την συμμετοχή σας.

Πληροφορίες: Χρόνης Ινιωτάκης 2155056075, 6978152603

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+